Har ju kommit tillbaka som sagt..

Hehe, glömde och berätta om hemresan till Sverige från Norge.
 
Vi körde i "caravan" jag och Arvid. Tog några gemensamma kisspauser och sånt.
 
Stannade bland annat på en jokerbutik och handlade lite färdkost.. dessutom hade dom en liten "fikaavdelning" där man kunde köpa varmt kaffe och äta småkakor för typ 10kr.. 
Sen åkte vi därifrån. När vi kommit en bra bit upp på fjället så ringer mobilen
 
- är det Anna?
- Ja
- Var du nyss på en jokerbutik?
- Jaa.. vadårå?
- Du har glömt din plånbok här
 
Helvete! Det blev några mil xtra där för vi hade ju hunnit en bra bit redan.. suck.
Aja, sån himla tur att dom ringde! Annars hade jag stått där med skägget i brevlådan när bensinen var slut och jag skulle tankat utan visa-kort.. :/
 
Dessutom var det sjukt halt ungefär hela resan. Låg under hastighet ungefär.. hela tiden!!! Satt på helspänn liksom.
 
Jag och Arvid tog en tur till Dokka. Åt italiensk (tunn) pizza på en pizzeria. Jag åt en capricciosa.
 
Efteråt så hittade vi ett jättegulligt litet cafè! Minns inte vad det hette men det låg bredvid ett annat cafè som hette "kaffekoppen".
 
 
Hittade en söt liten fönsterplats. Medan vi satt där och drack kaffe så åkte det förbi en bil med 4 ungdomar utklädda till jultomtar. När dom såg oss i fönstret så vinkade dom.
Sånt händer bara på landet... gulligt!
 
Ca 17h tog det att köra hem. Tråkigt...
 

Gick en långpromenad med mamma och pappa hemma också.. 2h, varav större delen var att pulsa i en halvmeter snö. Jag var trött och väldigt väldigt blöt om fötterna efteråt. Jag kunde bokstavligt talat vrida ur strumporna när jag kom hem (ja, jag testade)

Hittade en varm gosig filt till Safiren med. Den gillar hon väldigt mycket! Bra köp ;)
 
Hemresan gick lite bättre.. tog ca 14h att köra.. men då glömde jag inten handväska någonstans och jag tog inga raster förutom att kissa. Eller jo, jag slösade massa tid vid en statoilstation.
Först så blev det kaos när jag körde in där.. en bil framför mig skulle ut och bakom hade jag flerfilig kö bakom mig. Så ingen kom nånstans. Till slut kunde hon snirkla sig ut och jag parkerade där hon stod..
Skulle bara kissa. Var bara en före i kön. Men hon skulle visst byta blöja... och troligtvis ha picknick, sova lite och campa därinne innan jag fick kissa. Han bakom mig i kön blev skitirriterad. Typ jätteirriterad och sa att sådär lång tid kan det fan inte ta..
100 år senare fick jag kissa. Det luktade bajsblöja därinne. :/
När jag sen skulle ut med bilen så var det ju typ.. omöjligt. Bilar parkerade överallt bakom.. bilar parkerade överallt framför... instängd i ett hörn.
Sen flyttade sej en bil.. så jag fick backa och krångla (var livrädd över att backa in i något alt över något) sen köra slalom mellan bilar och bensinpumpar och krångla som fan.. sen kom jag ut på vägen! =D
 
Aja kom hem trött och mosig på tisdagskväll iaf.
 
Igår så var Safiris och simmade.. sen tog vi en joggingtur hon och jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0