Idag träffade vi Sofie och Burton

Åkte till Falun och träffade Sofie och hennes hund Burton idag.
 
Gick omkring lite i Falun och fanns även lite skogsområden där dom kunde gå lösa.
 
Burton ville leka, men lekte alldeles för våldsamt så Safira ville inte leka med honom, så hon sa ifrån och Burton blev frustrerad för att han förstod inte varför Safira var så sur..
 
Dom var mest nöjda när vi promenerade o koppel, då gick dom sida vid sida. :)
 
Dessutom blev vi attackerade av mygg.. alltså myggen var ordentligt aggressiva och var klistrade både på mig och hunden.. och dom förföljde oss ut från skogen och in i bostadsområdet med!!!
Har tydligen stått i tidningen idag om översvämningsmygg?! Lär ju lätt vara nått sånt vi hittade, fyfan vilka närgångna jävlar.
 
Hittade dessutom en fästing på mig igår, på magen. Den var inte så äcklig egentligen för den var fortarande liten (då liknar den en spindel), det är först när kroppen börjat svälla jag tycker dom är ordentligt obehagliga.
 
Träffade även Sofies andra hund (men den var inte med på promenaden, det är en liten löpande tik så dumt att chansa om Safira skulle bli tjurig på den). Den var riktigt ful-söt. Liknade en Gremlin :P (blandras bostonterrier och shihtzu)
 
 
Sofies hund Burton (bilden stulen från Sofie :P )

Kommentarer
Postat av: Håkan Kjellin

Översvämmningsmygg ? Jodå, välkommen upp på Myran-området om du kommer hitåt igen :-)
Fy 17, har aldrig upplevt så speedade myggjä*lar....

Svar: hehe, det här var i nån skog vid nåt vatten vid herrhagen.. det var helt sjukt. Hunden blev täckt så jag fick borsta som fan =(
Anna

2012-07-15 @ 15:20:17
URL: http://www.facebook.com/hakan.kjellin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0