Hade en trevlig dag igår :)

Jobbade, handlade, kom hem. Var snuskigt trött men fick i mig lite kaffe.
Igår kväll åkte vi ut på ön Sotra och gick upp Liatårnet (ett litet fjäll därute ca 341moh), och vad fint det var där! Hade aldrig gått där förut! Men shit vad det blåste helt på toppen, var nästan lite läskigt :P Aja skrev i gästboken där iaf.
Tror Safira gillade att vara där, pigg och fräsch och ruskigt nyfiken! Arvid hade överskottsenergi och sprang och skuttade nästan hela vägen upp fjället...enligt han själv var han grasiös som en gasell, men jag som såg det... jag är nog bara tyst här.
Efteråt så åkte vi ännu längre ut på Sotra, för Arvid skulle se på en bil. Han hade kollat upp på internet innan vart dom bodde och sa att det var huuuuuuur läääääätt sooom heeeeeeeeeeeeeeeeelst att hitta dit, vi körde runt som fan. Överallt. Han ringde och frågade efter vägen, vi hittade fortfarande inte utan körde runt hur mycket som helst. Han ringde igen men då hittade vi till slut. Arvid har nog det absolut sämsta kartmemoreringssystemet som någonsin existerat, detta är inte första gången han kollar upp en plats och säger att han vet vart det är och att det är skitlätt att hitta dit.. utan att vi hittar dit :P
Avslutade med en kebabrulle inne i stan, kom in vid midnatt. Inte den godaste kebabrullen direkt men köttet var gott, resten var mest slafsigt. Dessutom stod det nån pundarliknande snubbe i rosa ryggsäck på trottoaren bredvid vår bil när vi kom tillbaka, Arvid tyckte han såg äcklig ut så han vägrade sitta i bilen och äta, vi fick alltså äta medan jag körde..

Usch hittade denna bilden?!
Bilden är lånad från en artikel i BA.no som handlar om en kille som skadade sig under vägen ner från Liatårnet..
Här kan man läsa artikeln: http://www.ba.no/nyheter/article5215790.ece


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0