Är det inte typiskt :(

Fick äntligen tummen ur idag och anmälde mig och Safira till våran första lydnad klass 1 tävling.
 
Så kommer jag hem och inser att hon börjat löpa. :(
 
... jag fick av-anmäla oss. :`(

Kommentarer
Postat av: Sara

Och vi ska börja med våran första lydnadstävling 26 aug, och min tik är SEN i löpet. Skulle löpt för ca 1,5 månad sen =/ med minotur så kommer hon säkert börja några dagar innan =(

Svar: jag hade ingen aning om när min skulle löpa.. första löpet januari 2011, andra löpet maj 2011, tredje löpet januari 2012 och nu kom tredje löpet augusti 2012.
bara 10 dagar kvar då, vad spännande! jag ska hjälpa dig hålla tummarna för att löpet kommer först EFTER lydnadstävlingen! :)
Anna

2012-08-16 @ 11:07:53
URL: http://www.saruupullan.blogg.se
Postat av: Sara Leppänen

Och vi hade lika otur sist i löpet. Vi väntad elänge på löp, honbörjade inte förens hon va 14 månader. Sista veckan i Januari så åkte jag och sambon utomlands, och SJÄLVKLART började hon löpa 2 dagar innan resan. OCH svärmor+far och mina föräldrar har hanhundar. Blev lite tufft för dom, men det gick faktist bra ändå.

SÅ som sagt, med min otur kommer hon säkert börja snart... Hon kissar mer än vanligt och så iallafall och är inte alls med för fem öre. HON ÄR EN SEG FLATTE för tillfället.. Haha det finns sånna och jag har ensån. Förvånadsvärt nog!

Jaja ja, det är fan snart. Jag är supernevös... Vi har fortfarande problem med linförigheten =( Så jag är mer nervös än någonsin. KRam Sara

Svar: Meeen vad jobbigt. :/ Vilka snälla svärföräldrar ändå som ställde upp och överlevde hanhundar och löptik!
Seg flatte.. hehe.. ett uttryck man inte tror förrns man har upplevt det. Vi hade faktiskt en sån i vår sökgrupp, den var skendräktig och helt frånvarande.
När vi skickade ut henne efter figgen så sprang hon in i en buske nånstans och bäddade i ordning ett rede.. var helt i en annan värld, träning existerade inte.

Safira sliter också en del med linförigheten (fast beror på dagsform med) men bara det senaste halvåret har det blivit mycket bättre! Så det börjar låssna :D
Anna

2012-08-16 @ 12:22:48
URL: http://saraleppanen.blogg.se/
Postat av: Emma

Typiskt! Samma sak höll på att hända för oss, men vi klarade med liten mariginal. + endast tikar i gruppen.
Anna, vad har du för mailadress?

Svar: ah.. :/ har eventuellt funderat på att kanske vara med men dissa platsliggningen?ska höra mig för lite på klubben, tänker inte mygla med att hon har börjat löpa.. så får jag se lite vad dom andra säger och tycker. :)

skickar dig ett mail nu så får du min mailadress!
Anna

2012-08-16 @ 14:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0