Ute på resande fot!

Körde från mitten av Sverige i fredags, stannade i Jönköping och åt mat med Arvid på en pizzeria inne i stan, hälsade på Jessica och alla hennes underbara hundar och drack kaffe i solen på hennes altan och avslutade lite fint med en middag hos Rulles mormor och morfar innan vi tog färjan över till Tyskland.
 
 
Körde på autobahn typ hela tiden, råkade ut för en hel del köer, dessutom var det alltid kö när man skulle tanka.. betala med kort direkt vid pumpen verkade inte existera utan man var tvungen att gå in och betala.
Kom ju fram på lördags morgon i Tyskland så raggade upp lite frukost på en bensinmack. Varsin macka och nåt att dricka. Jag köpte en jordgubbsmjölk, den var äcklig, det visade sig att den var fettfri och innehöll ca 20% socker..
Stannade inte på så många roliga ställen, typ bara bensinmackar och även med skogspromenader så att Safiren fick sträcka på benen.
Testade även Redbull Coca Cola. Smakade calippo i början men sen spårade det ur och den var ganska ofräsch och sliskig i slutet.
Efter en heldag med köer, körning, kisspauser etc så ville vi soooooooooova.
Såg ett skitgulligt ställe från vägen, åkte dit och hittade ett litet hotell. Langendorf hette stället.
 
Dom hade bara ett rum ledigt när vi kom, ett enkelrum men dom kunde ställa in en extrasäng och det var tillåtet med hund. 48euro skulle dom ha för en natt inkl frukost, kändes helt klart som ett kap.
 
Vi hade ju bara ätit (sen) frukost, så när vi fått rum så satte vi oss på hotellets restaurang och granskade menyn. Det fanns ingen engelsk meny, den var endast på tyska och inte särskilt utförligt beskriven, men det gick bra. Det fanns typ bara svinkött på menyn, svin eller vegetariskt. Flertalet olika svinschnitzlar, svinstekar, svinmedaljoner etc etc etc.
Jag åt en kamstek och Rulle åt en jägarschnitzel. Jävlar vilka portioner vi fick.
 
Efter maten tog vi en promenad i den lilla byn för att lufta odjuret (hunden)
 
läs på skylten.. "bad kissingen"... **fniss**
 
Efter promenaden gick vi upp på rummet, tog en underbar dusch och satte på den fantastiska 14tumsteven som stod uppe på ett skåp. Såg på TV och blev trötta men kunde inte sova... så jävla varmt.
Blev dessutom väckta tidigt på morgonen av kyrkklockorna som härjade som fan flera gånger i timmen... söndagsmässa?! vi hade klockan på 8 men kyrkan hade då låtit bra länge då redan...
 
Åkte vidare efter den goda frukosten, autobahn, autobahn, autobahn.. men helt plötsligt var vi i Österrike.
Det var ju jättefint där! Otroligt fina städer.. och stränder!
 
Körde vidare mot Lichtenstein och huvudstaden Vaduz.
Vaduz visade sig vara mycket mindre än förväntat.
 
Safira tyckte det blev för varmt där ett tag och la sig i en buske, då hade hon gått färdigt och så var det med den saken...
 
 
Var hungriga också, så Rulle tassade in och köpte kebab med bröd, dom var faktiskt goda!
Tror dom kostade ca 8euro per styck, ganska dyrt för kebab med bröd.. men varken Lichtenstein eller Schweiz är ju billiga ställen. Bensinen är så jävla dyr!
 
Stannade och tog ut pengar i nån liten söt schweizisk stad med, dom tar ju bara kontanter på vårt hotell :)
 
Vägen till hotellet i Schweiz... fy fan. Detta var bara början.. det blev mycket värre ju längre upp man kom.. tex så saknades det staket och var stup nedanför!!! och JA vi fick möte?!?!?!?!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0